Vind één van de Paaseieren en win!

Kom paaseieren zoeken in het Lauwersmeergebied en win een luchtballonvaart en meer!

Vind jij één van de 50 paaseieren die verstopt zijn rondom het Lauwersmeer? Dan heb je geluk! Je wint dan één van de super leuke prijzen aangeboden door verschillende ondernemers rondom het gebied. Fiets of wandel het Rondje Lauwersmeer, ga op zoek naar de paaseieren en maak kans! Je kan bijvoorbeeld een luchtballonvaart winnen of een overnachting voor 2 personen in een drijvende tent op het Lauwersmeer. Elk ei bevat een prijs en niet zomaar één. Lees hieronder welke prijzen er nog meer te winnen zijn.

Het startpunt van het rondje Lauwersmeer ligt net iets buiten Zoutkamp aan het Reitdiep, de gekanaliseerde benedenloop van de Hunze. Vanuit hier fiets of wandel je zo het Nationaal Park Lauwersmeer in. Op zondag 21 en maandag 22 april zijn er langs de route (43 km) eieren te vinden. En dan bedoelen we niet de eieren van de honderden vogelsoorten die daar rondvliegen en broeden, maar grote fel gekleurde paaseieren met prachtige prijzen erin. Deze eieren zijn voorzien van een code. Heb jij een ei gevonden? Vul de code in via onderstaand formulier en wie weet win jij één van de vele prijzen! 

Spelregels

- Maximaal 1 code per persoon. Als je meerdere eieren vindt, neem er dan maar één mee en laat de rest liggen. Wel zo eerlijk voor een ander en bovendien kun je maar één code invoeren.
- De eieren zijn te vinden vanaf 21 april 12.00 uur t/m 22 april 17.00 uur. 
- De code moet vóór 23 april, 23.59 uur ingevoerd zijn via het formulier op de website.
- Prijswinnaars worden op woensdag 24 april bekend gemaakt.
- Houd de social media kanalen van Er Gaat Niets Boven Groningen in de gaten voor updates over hoeveel eieren er al gevonden zijn.
- Respecteer de natuur. Wandel en fiets op wegen en paden. 

Vind een ei en win!

  de gegevens zijn niet verzonden omdat niet alle velden (correct) zijn ingevuld.
 • Heb jij een ei met een code gevonden in het Lauwersmeergebied? Vul het formulier dan in en krijg 24 april te horen wat jouw prijs is!

  We slaan jouw gegevens op voor één maand, daarna worden ze verwijderd. Indien je de hoofdprijs wint of een prijs waarvoor een datum afgesproken moet worden, houden we de gegevens vast tot de daadwerkelijke prijs heeft plaatsgevonden. 

  Alle prijzen op een r(ei)tje  Luchtballonvaart boven Groningen

  Dit jaar is de hoofdprijs een heuse luchtballonvaart voor twee personen boven het mooie Groningen! Word jij de gelukkige vinder van dit ei?

  Overnachting in een tentboot

  Win een overnachting voor twee personen in een tentboot op het Lauwersmeer. Een unieke ervaring die je niet snel meer zult vergeten!

  Wadlopen naar Schiermonnikoog

  Win een wadlooptocht naar Schiermonnikoog voor twee personen! Met een boot word je naar de zandplaat Brakzand gevaren. Hier begint de tocht te voet naar Schiermonnikoog. 

  Meer info >> 
  Workshop boogschieten voor 10 pers.

  Schiet jij de pijl in de roos? Win een workshop boogschieten voor jou en je vrienden bij groepsaccommodaties & outdooractiviteiten Natuurlijk Kollumeroord (10 pers.).

   

  Meer info >>

  Rescueboottocht & visproeverij bij Waddenpaviljoen de Voormalige Noorman

  Een spectaculaire belevenis; win een tocht met een rescueboat over de Waddenzee en laat de adrenaline door je lichaam gieren! Aansluitend een heerlijke visproeverij bij Waddenpaviljoen de Voormalige Noorman(2 pers.).
   

  Meer info >>

  Landroversafari door het Nationaal Park Lauwersmeer voor 2 pers.

  Ontdek het Nationaal Park Lauwersmeer tijdens een stoere landrover safari. Durf jij het aan? Je vindt deze mooie prijs in één van de eieren!

   

  Meer info >>
  6x Gezinskaart Zeehondencentrum Pieterburen

  In zes eieren hebben wij een gezinskaart voor Zeehondencentrum Pieterburen verstopt. Je hebt hiermee met het hele gezin toegang tot het centrum.

  Meer info >>

  Arrangement DoeZoo Leens voor 5 pers.

  Compleet arrangement voor 5 personen met entree, rondleiding om 11.00 uur of 14.00 uur en vijfmaal kindermenu met een drankje.


  Meer info >>

  Entree DoeZoo Leens voor 5 pers.

  Entree voor DoeZoo voor 5 personen met rondleiding om 11.00 uur of 14.00 uur en kopje koffie, thee of fris.   Meer info >>
  Torenhoge Tea - De Theefabriek

  Rijkbelegde sandwiches, quiche, muffins, scones met slagroom en wat te denken van overheerlijk ambachtelijk gebak. Win voor twee personen een 3-gangen geserveerde Tea. Inclusief gratis entree theemuseum, kiekje van u in de Torenkamer en een theepresentje uit de winkel. t.w.v. €95,00

  Meer info >>

  Verrassingsmenu 't Ailand Lauwersoog

  Win een verrassingsmenu voor 2 personen bij 't Ailand in Lauwersoog, want heerlijke verse (en vaak zelfgevangen) vis eet je bij 't Ailand! 
  Meer info >>

  Kleine Wadvistocht - Fuiken Legen met Slikslede

  Win een kleine wadvistocht fuiken legen voor 2 personen! Rond laag water ga je met een waadpak aan op de slikslede naar de fuik. Bij de fuik aangekomen ga je de fuik legen en ga je ontdekken wat er allemaal gevangen is vandaag!


  Meer info >>
  Vaartocht voor twee op de ZK9

  Win een vaartocht voor twee personen over het Lauwersmeer of de Waddenzee met de ZK 9.


  Meer info >>

  2x ticket theatervoorstelling: De Poolse Bruid

  In één van de eieren zitten twee tickets voor theatervoorstelling de Poolse Bruid. De voorstelling is te zien in rijksmonument ‘boerderij De Haver’ in Onderdendam

  Meer info >>

  Overige prijzen

  Naast bovenstaande prijzen zitten er nog een aantal kleinere prijzen verstopt in de eieren:

  13x VVV-bon t.w.v. €10,00

  3x VVV-bon t.w.v. €15,00

  3x Gronings Bierpakket

  13x #Kon Minder tasje

  Deel deze pagina